Jag saknar Gotland

Inga ord kan beskriva hur mycket jag saknar gotland sommaren 2008 . Allt som hände där , möten med massa personer, omgivningen , solen , festerna åhh ja allting ... Och alla bilderna fanns i min gamla mobil som jag tappa i vattnet . men har några bilder kvar .

     



För mig är den sista bilden en grymt speciell bild , inget jag tänker svara på varför .
haha och den tredje bilden haha är när jag varit ute 8 timmar i solen och kanske ätit lite för mycket (?)

Slappdag med träning

Igår va en jättemysig kväll :) Vaknade jättetidigt idag , vid sju typ . Sen somnade jag igen vid tio ungefär . Vaknde tolv igen typ . Så har bara tränat och sen suttit vid datan hela dagen idag , slappdag (A)
Finns inte så mycket att skriva eftersom jag inte har gjort nånting typ :S Juste min syrra och hennes kille åkte hem till London idag , tråkigt :/ Aja ska gå och göra lite situps och sånt nu :)
Puss



Snyggaste kroppen eller vad ?  Allesandra ombressio (?)


Hmm

Ja vad ska jag skriva ...
Min syrra och hennes kille e här på besök från London . Och de e jättemysigt när dem e här men de blir så mycke folk då :O Aja ska berätta om mina senaste dagar .
Torsdag: Va i skolan till 20 över 11 och sen åkte jag till nacka forum och mötte Anni , vi gick runt i forum lite och kollade och sen åkte vi in till gamla stan för hon skulle köpa en ettårspresent till sin pojkvän :) Sen drog vi till donken och käka . Sen åkte jag till Tyresö , hem till Sabina . Så chillade vi lite och åt glass o kolla på tv o sen börja vi fixa oss och sen drog vi till crazy night . vi va där typ hela kvällen med  Lollo , så träffa man på lite folk också . Sen drog vi till Sabina och sov .

Fredag : Va i skolan , slutade 20 över 11 . sen drog jag till pappa i vårberg och va där ett tag . käkade och sen badade . Sen drog jag därifrån vid halv fyra och åkte in till stan och träffa en kompis . Vi gick runt lite överallt , och snacka och så . åkte hem vid sju . Satt o svulla framför tvn med mamma , syrrorna o min syrras kille . Gick och la mig vid ett .


Så nu idag ska jag bara ta det lugnt , Mår lite dåligt faktiskt .. Kanske ska dra in till stan sen och träffa en kompis , men det beror på om jag mår bättre . Ah juste förresten så får ni nöja er mer typ gamla bilder och sånt ett tag för min mobilsladd e helt knasig , den glappar så jag kan inte lägga ut bilder :S . Sorry sötnosar.

Ciao !



 P.s den här ska jag ha ;)

Ny hårfärg !

Inom en månad så ska jag ha den här hårfärgen :)
Och det kommer att göras genom att först färga håret med en ljusblond färg (inte blekning) och sen en massa ljusa slingor på det . Kommer bli jättefint tror jag :)

Sån här färg ska jag ha !


Förlåt

Dålig uppdatering .... IGEN :/
Jag e verkligen dålig på o komma ihåg saker , men allt e så jävla stressigt just nu . Håller på o ska flytta om några veckor och sen allt med julen , typ vem ska få de och vem ska få de ? :S Orkar inte hahaha , julstress here i come .
Aja Tänkte lägga upp lite saker jag hoppas att jag får i jul , mamma jag vet att du brukar kolla min blogg (A)

        


     

       

      

Snööööö

De e fan snö ute :)
Älskar snö , men de e så jävla kallt :O
Aja idag vet jag inte vad som händer .
Skulle egentligen träffa robin men orkar inte , så ska nog träffa felicia och natta :)
Igår va jag på sjukhuset hela jävla dagen och kvällen , oh dem vägrade släppa mig därifrån . va fan inlåst :S
Aja ska gå o duscha nu , puss !

Trött och försovit mig igen ....

Godmorgon  alla sötpluttar ! :) Fast helt ärligt så har jag inte en så bra morgon , försov mig idag IGEN så det blev ingen skola för mig idag heller .. Aja what to do ?
Vaknade vid tio typ , har bara legat i sängen sen dess och så år jag frukost nyss , mackor och oboy of course (A)
Ska hoppa in i duschen nu och börja fixa mig . Ska in till stan och träffa Josefin , vet inte vad vi ska göra men men nåt kommer vi väl på .
Ha en bra dag nu  (:
Ciao !


chilldag

Försov mig imorse , så de bläv ingen skola idag .
Sen åkte jag till stan och träffa V typ vid 2. Drog hem till V och kolla film , käka godis o snacka skit :)
Sen skulle jag egentligen dra hem , vid halv sex men då ville Josefin att jag skulle träffa henne i stan , så jag drog dit och träffade henne och Freja , vi typ gick runt och rökte och sminka oss ;D Sen vid 7 så drog jag hem . så nu har jag bara käkat och så sitter jag här och har en ganska rolig konversation med Adam på msn hahahhaha ;D
Lägger upp en liten söt bild på Josefin (:

Ciao


Härlig dag

Nån mer än jag som tycker de är en helt underbar dag idag :) ?
asfint väder och inte speciellt kallt . Haha :)
Sitter hemma och tar det lugnt , gjorde nyss äggmacka haha , i love (A)
Ska iväg om nån timme och träffa en kompis , vet faktiskt inte vad vi ska göra . Men de löser sig :)
Vill passa på att be om ursäkt till Evelina nu , både hon och jag vet vad det här handlar men . Men förlåt , jag menar det verkligen !

Nej nu ska jag gå och kolla på tv och sen börja fixa mig .
Puss

Förändring

Jag har bestämt mig nu , jag ska förändra mig själv . Dem senaste åren så har allting bara blivit fel , jag har sårat folk , folk har sårat mig . Rykten har kommit och gått . Bråk , tjafs , gått dåligt i skolan . Men nu jävlar är de slut med all den här skiten . jag orkar inte längre . Ska verkligen ta tag i mitt liv nu . Och jag ber om ursäkt till alla jag sårat och svikit .Förlåt

Dålig uppdatering , i know

haft fullt upp så har inte orkat skriva . aja men just nu sitter jag och fells och svullar med chips,dipp,cola och godis . ska dra ciao

Lite bilder på mig

NI vet ju typ inte hur jag ser ut , så tänkte lägga upp några bilder . vissa gamla och vissa nya (;

     
     

        





Nu har ni sett lite bilder iallafall (; <33

:/

♥  jag saknar en speciell person riktigt jävla mycket ...

Lite bilder från kvällen med linn, sandra och annie i lördags . Våran kisspaus haha

 
sexy ? hahaha . jag med cola och cigg i handen (ovanligt . och nisse bredvid :)


sandruu ,en aning packad . Med nisse som ska pissa haha


haha förlåt Linn ;D

Min förebild

haha det ¨låter helt sjukt när jag säger att Paris hilton är min förebild , men så e det verkligen . Hon e grymt snygg , vågar säga vad hon tycker och hon tar typ ingen skit . Så jävla grym brud alltså !


 

Söt höstkappa



jag var bara tvungen att visa den här kappan som jag hittade nyss , e den inte grymt underbar ? :O

Utkast: hej mina ...

hej mina pluttkorvar :)
jag vaknade typ nyss , eller aa för en timme sen ungefär . jag har suttit och kollat på dora , de e något jävla barnprogram som typ lär småbarn engelska o shit HAHAHA de passar ju in på mig ;)
och nu sitter jag och äter chokladsås HAHAHAAHA , typisk frukost för mig ju (A) Men seriöst de e grymt gott man tar bara jättemycket oboy i ett glas och sen så tar man typ två /tre teskedar vatten hahaha :D asgott (A)

Okej apropå en annan sak , så har jag ingen hårfön , för den började spruta eld för några dagar sen hahaha , va lite läskigt . Så nu måste jag gå och duscha typ nu om jag vill att mitt hår ska torka innan klockan två .
ska in till stan och träffa Adam , min plutt idag :) Blir typ kolla på film o typ svulla HAHA .
Ska duscha nu pusspuss <3



 haha min goda chokladsås (A)

Morgonrocksmys, söta katter och te (:

     


sitter här i morgonrock , mössa och gosar med kattungarna medans jag dricker te . Ser ni koppen förresten , fett söt ju :)
Jag vill ha lite mer läsare nu , komigen sötnosar :)

skriver senare eller imorn , beror på när jag har lust (; pusss


Förlåt

Hej sötnusar (;
förlåt att jag inte skrivit på typ grymt länge , men glömde bort att jag hade en blogg :/ Förlåt mig så jätte,jätte mycket . Haha de roliga e att de e typ två s tycken som läser/läste min blogg , och jag hade typ skrivit två inlägg eller nåt . Men so ?


Aja , idag vaknade jag upp hos en kompis och hade verkligen tänkt att gå till skolan men orkade verkligen inte , men min polare skulle till skolan så jag va självklart tvungen att åka hem . Så håret står åt alla håll och typ inget smink åker jag helt förjävlig genom hela jävla stan , nej men gud nu låter jag som aaa jag vet inte vad . Men iaf kom hem vid ungfär halv tiotiden imorse , har bara suttit och kollat på tv hela dagen och ätit ostmackor och druckit oboy haha som vanligt . Alltså e det nån som ha nå tips på vad fan man kan göra när man e hemma , de finns verkligen ingenting att göra . Dör typ av tråkhet :S . Aja är grymt varm har suttit med en jävla stor köttbulls fjällräven hela dagen , så ni kan ju nog fatta hur jävla varm jag e . Kyl av mig snälla , eller så går jag ut o springer i bara udnerkläder ,. Nae låter lite cp va . Jag hade tänkt o skriva ett litet inlägg men det blev ju ganska långt . Förresten har fått nya kattungar , min katt går ju och pippar hela tiden . Äckelkatt , juste den spydde ner min säng idag också . Mysigt mysigt och jag som e grymt rädd för spya . Vad fan nu ska jag ut o springa eller typ sätta mig och äta hahahha , rena motsatserna . Aja jag återkommer lite senare sötpluttar .)


RSS 2.0