Cajsa e här

Nu måste jag berätta sjukaste saken nånsin haha . I förrgår så skrev Cajsa till mig , min förra bästa kompis från eskilstuna som jag inte pratat med på fyra år , hon skrev att hon va hos sin moster i tyresö . Självklart så bestämde vi då att vi skulle ses , så jag gick och mötte henne mitt i natten ute i öringe haha ! Fan vad underbart de va och träffa henne igen alltså , min cajsa ! Nu har hon varit här i två dagar och ska vara här i två dagar till . Saknat den tjejen nåt otroligt mycket . Puss

Tankar

Jag har tänkt hela dagen , legat och gråtit och mått allmänt dåligt . Det finns så många fel man gjort i livet , saker man kunde gjort annorlunda , saker man inte hade behövt göra alls. Varför gör man egentligen saker som man ångrar efteråt ? Jag får panikattacker hela tiden för jag tänker på mitt "gamla liv" . Jag har betett mig så dåligt i mitt liv . Sen en sak som jag tänker på hela tiden är att om en människa dör så bryr sig alla helt plötsligt så jävla mycket om den personen , men när han/hon levde så sket dem totalt i den .. varför är det så egentligen ? Vart jag vill komma med det här inlägget är att jag ska bli en bättre person , börja höra av mig till gamla vänner och alltid försöka vara glad och trevlig mot folk ! Sen ska jag alltid tänka till innan jag gör något dumt , är det verkligen värt det ? Vad får det för konsekvenser? Nej nu ska jag gå och tänka lite till , på hur jag kan bli en bättre människa , Puss

Vila i frid Victoria .

Jag förstår inte gumman , varför ? Känns helt förjävligt , jag har fortfarande inte fattat att de e sant . Hoppas verkligen du mår bättre där du är nu . Vila i frid hjärtat , vänta på mig okej ?



victoria lindqvist  9e feb 1993 till 25e juli 2009 .. <3


Inköp i london

Heeeej ! Va ju i london från den 23e juli och kom hem igår . Det blev en jävla massa saker jag köpte där . Tyvärr så dog kameran innan jag hann ta kort på allt .


trosor

bh och nattlinne

carmex,leave in conditioner,deo,body lotion

tofflor ,knästrumpor

linnen

tröja och mysshorts

mysdress
.
Sen köpte jag också tre par skor ,ett par jeans och massa smycken .

Börja skriva igen ?

Sitter och funderar på om jag ska börja skriva igen .. tror faktiskt det .

En dag i tårar

Fick nyss reda på en sak om min pappa som vart försvunnen i en månad nu .. jag klarar inte av mycket mer . Jag bryter ihop . Jag saknar och älskar dig pappa . Usch jag som var så himla glad innan och så får jag reda på det här .. fuck det här skitlivet .

TRÖTT OCH SLITEN

Kom precis upp ur badet . Jag e sjukt trött , gick och la mig vid 9 på morgonen och gick upp typ halv tre nu på eftermiddagen. Felicia gick hem till sig vid fyra typ men hon kommer hit om typ nån timme igen , imorn blire äventyr , hehe . Förresten jag har märkt att mitt vanliga hår har börjat växa skitmycket , vad fan beror de på ? Jag varken äter vitaminer eller äter nyttigt haha ! Nej fan nu e jag trött och jävligt sliten så orkar inte sitta här och babbla eller skriva eller vad man säger . Ska se om jag orkar gå och handla batterier till kameran idag , isf blir det kanske lite egobilder ikv ! P.s knaskväll igår , Jag tappar greppet! Vad vill jag, vad gör jag? Hur vill jag fortsätta!?

SERIÖST !

Jag lever mitt liv, du lever ditt liv! SLUTA HACKA PÅ MIG FÖR I HELVETE!

Jag är inte bitter, jag observerar bara! Haha.

<3


Igång igen

Hej ! Tänkte börja blogga igen efter en lång bloggpaus hehe . Men jag har inte haft nåt intressant att skriva om och så är det faktiskt inte så kul att skriva när man får elaka kommentarer och så , vissa e ju störda i huvet . Men nu har jag iallafall bestämt mig för att börja blogga igen , jag kommer kanske bara skriva en gång om dagen eller nåt , jag vet inte . Har nog inte kvar några läsare längre haha men jag skriver faktiskt för min egen skull så det spelar ingen roll hur många som läser . Nej nu ska jag börja fixa mig hehe , sitter i morgonrock och handduk på huvet , ska ut och ta mig en cigg nu ! Hoppas ni alla har en underbar sommar :) Puss !




RSS 2.0